PKD Parts

Termeni și condiții

Site-ul pkdparts.ro, denumit in continuare pkdparts.ro, este denumirea comerciala a SC PKD GRUP SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in  Str. Principala 1025 Sangeorgiu De Mures, tel.:  0726 512 728 si e-mail: office@pkdgrup.ro

SC PKD GRUP SRL are Cod Unic de Inregistrare 16072364 si NR DE INREG J26/95/2004

Navigarea pe site-ul pkdparts.ro, urmata de Comanda, presupune citirea, intelegerea si acceptarea termenilor si conditiilor.

pkdparts.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site, inclusiv documentul Termeni si Conditii, fara nici un fel de notificare prealabila a utilizatorilor. Divergentele sau neintelegerile intre pkdpars.ro si Client se vor solutiona aplicandu-se prevederile din Termeni si conditii valabile la momentul efectuarii Comenzii de catre Client.

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul pkdparts.ro

Client – persoana fizica/ persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Site – domeniul pkdparts.ro si subdomeniile acestuia.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Clientului.

Cont – sectiunea de pe Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola, care permite Clientului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client si istoricul Clientului in Site (comenzi, facturi fiscale);

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client, prin care Clientul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona anumite Produse si/ sau Servicii de pe Site si sa faca plata acestora.

Vanzator – SC PKD GRUP SRL

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si/ sau Serviciile, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si/ sau Servicii. Este un Contract la distanta incheiat intre Vanzator si Client, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si Clientului.

Oferta promotionala – actiunea de a expune in scop comercial un numar finit de Produse si/ sau Servicii, la un pret/ tarif preferential, avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp, stabilita de catre Vanzator.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Continut:

– toate informatiile de pe Site, care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– continutul oricarui e-mail trimis Clientilor de catre Vanzator, prin mijloace electronice si/ sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/ colaborator al Vanzatorului, Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de Produse si/sau Servicii si/sau preturi practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat/ furnizare de produse, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia, prezente pe Site.

Accesul pe Site in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Utilizator/ Client.

Pentru motive justificate, pkdparts.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca, in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/ Clientului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel pkdparts.ro. In oricare din aceste cazuri, Utilizatorul/ Clientul se poate adresa , pentru a fi informat cu privire la motivele care au determinat aplicarea masurii sus-mentionate.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de el, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si reale la data plasarii Comenzii. De asemenea, Clientul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/ agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiune directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea „Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, pkdparts.ro isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/ Clientilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vederea protejarii informatiilor in cadrul Site-ului.

pkdparts.ro poate publica pe Site informatii despre Produse si/ sau Servicii sau promotii practicate de catre acesta sau de catre orice alt tert cu care pkdparts.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/ sau Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice, dinamice, prezentari multimedia etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Proprietatea asupra Produsului va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Clientului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare semnarea de primire a documentului de transport furnizat de Curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

Dupa 14 zile de la achizitionarea unui Produs sau Serviciu, Clientului i se poate solicita inscrierea unui Review referitor la Produsul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de e-mail inscrisa de Client. In acest fel, Clientul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Produsului deja achizitionat.

Continutul, asa cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la: logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/ sau continut multimedia prezentate pe Site, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate sunt integral si exclusiv proprietatea SC PKD GRUP SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile avute in acest sens.

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daunele de orice fel pe care Clientul sau orice terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei dintre obligatiile sale conform Comenzii si nici pentru daune rezultate din utilizarea Produsului si/ sau Serviciilor dupa livrarea si in special pentru pierderea acestora.

Prin plasarea Comenzii, Utilizatorul/ Clientul accepta in mod expres si fara echivoc prevederile documentului <Termeni si Conditii> al Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data utilizarii Continutului si/ sau la data plasarii Comenzii. <Termeni si Conditii> ai Site-ului pot fi modificati oricand de catre pkdparts.ro, acestia fiind opozabili Utilizatorului/ Clientului de la data afisarii in Site. Acceptarea documentului <Termeni si Conditii> se confirma prin trimiterea Comenzii.

SC PKD GRUP SRL nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la pkdparts.rosunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul si Clientul folosesc Site-ul pe riscul propriu, pkdparts.ro fiind lipsit de orice raspundere pentru eventualele daune, directe sau indirecte, cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site.

SC PKD GRUP SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site.

SC PKD GRUP SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe pkdparts.ro, acestea fiind puse la dispozitia firmei noastre de catre furnizori.

SC PKD GRUP SRL isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si/ sau Servicii care sunt afisate pe Site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate/ derizorii (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/ derizorii orice Utilizator sau Client cu un nivel mediu de pregatire).

Dupa primirea Comenzii, a <Cererii de oferta>, angajatul pkdparts.ro va va instiinta asupra pretului de achizitie a piesei si/ sau a tarifului pentru servicii, cu TVA.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul Site-ului pkdparts.ro sunt exprimate in Ron si contin T.V.A. in procent de 19%.

Se pot aplica discounturi variabile functie de numarul si tipul pieselor achizitionate, istoricul Clientului in relatia cu pkdparts.ro, modalitatea de plata.

Dupa stabilirea tipului si a numarului de produse dorite, a termenelor de livrare, la cererea Clientului acesta poate fi informat asupra firmei de curierat care va asigura expeditia, precum si cu referire la tarifele estimative practicate pentru manipularea si transportul produselor.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si/sau Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, conform cu legislatia in vigoare. Plata se poate face cu OP sau ramburs.

Legislatia aplicabila stabileste masuri pentru protejarea mediului si a sanatatii populatiei pentru prevenirea sau reducerea efectelor negative ale generarii si gestionarii deseurilor de echipamente electrice si electronice. Acestea pot contine substante periculoase, ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.

Luand in considerare prevederile O.U.G. nr. 5/ 2015 – privind deseurile de echipamente electrice si electronice, precum si ale O.U.G. nr. 195/ 2005 – referitoare la protectia mediului, clientul pkdparts.ro va avea in vedere urmatoarele:

Pentru ca EEE pot contine substante periculoase cu potentiale efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane in cazul negestionarii corecte, Clientul are obligatia legala de a selecta si colecta separat deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) si de a nu le elimina impreuna cu deseurile municipale nesortate.

Colectarea DEEE se va putea realiza prin intermediul punctelor de colectare selective, puse la dispozitie de catre autoritatile administratiei publice locale, care au obligatia (potrivit art.5 alin.(1) din HG nr.448/ 2005) de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE.

Nici una dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/ partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostiinta de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral Contractul, fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.