Despre PKD Parts

PKD Grup fiind o societate specializata pe vanzarea de echipamnete de constructii, in timp solicitarile partenerilor au reprezentat in mare masura elemente asa zis consumabile ale echipamentelor.

Incepand cu anul 2011 societatea noastra a devenit Unic importator si distribuitor in Romania al firmei Linser Industrie Service (LIS) Gmbh Germania producator de piese OEM (original equipment manufacturer) pentru marcile consacrate Volvo, Liebherr, Neuson, Wirtgen, Hyundai, Sumitomo, Daewoo pentru subansamble cai de rulare (senile metalice cu ungere interna, sprocketi, roti ghidaj, role rulare, role sustinere, papuci senila...etc).

PKD Parts, parte integranta a PKD Grup a luat nastere din dorinta de a facilita clientilor informatiile de care au nevoie la cautarea, identificarea, compararea, achizitionarea de componente pentru echipamentele detinute. Astfel aceasta pagina contine informatii utile si facile tuturor detinatorilor de asfel de utilaje.

In permanenta in depozitul de la Sang. de Mures, jud. Mures se afla un stoc de peste 150 de lanturi pentru buldozere si excavatoare, sute de componete cai de rulare (role rulare, role sustinere,role simple, role duble, roti ghidaj, roti dintate, segmenti roti motrice buldozere, senile de cauciuc) si peste 50 tone dinti de cupa in diverse modele si dimensiuni cu accesoriile aferente. Pentru piesele nedetinute in stoc asiguram un termen de livrare de maxim 7 zile.